Korkealaatuisia kiinteistösijoituksia

Ahlström Capitalin kiinteistösalkku sisältää teollisuus- ja liikekiinteistöjä Etelä-Suomessa.

Eteläesplanadi 14, Helsinki

Ahlström Capital omistaa liike- ja toimistorakennuksen Eteläesplanadi 14:ssä. Rakennuksessa on toteutettu kattava peruskorjaus ja laajennus vuonna 2009. Kiinteistön pinta-ala on noin 14 000 neliömetriä. Tilat ovat käytössä pitkäaikaisin vuokrasopimuksin.

Arkkitehtonisesti vaativa laajennus sai vuonna 2009 erikoismaininnan Vuoden teräsrakenne -kilpailussa toimivuudesta ja omailmeisyydestä. 

  

Hankasuontie 11 A, Helsinki

Hankasuontie 11 A on Helsingin Konalassa sijaitseva monikäyttäjäkohde sisältäen tuotanto-, varasto-, toimisto- sekä myymälätiloja. Kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on n. 9 400 m2. Ahlström Capitalin rakennuttama kohde valmistuu vuonna 2019. Hankasuontie 11 A:ssa on vielä vapaata vuokrattavaa tilaa n. 2.350 m2, jota on mahdollista jakaa erisuuruisiksi kokonaisuuksiksi. Kerromme mielellämme kohteen tilavaihtoehdoista lisää.

  

Lahden Kulmala, Lahti 

Lahdessa Ahlström Capital on mukana Lahden Kulmalan kiinteistöhankkeessa. Urakoitsija luovutti funkistalon remontoidut asunnot ja liiketilat kesäkuussa 2015.

Muut kiinteistösijoitukset

Ahlström Capitalin tärkeimpiin suoriin kiinteistösijoituksiin lukeutuu mm. kiinteistö Helsingin Uudenmaankatu 24:ssä.

Liikekiinteistöjen lisäksi Ahlström Capitalin omistuksessa on kulttuurihistoriallisesti merkittävä ruukkialue Porin Noormarkussa.