Kaavoitettuja tontteja asumiseen ja vapaa-aikaan

Ahlström Capitalin kiinteistösalkku sisältää eri puolella Suomea sijaitsevia, kaavoitettuja pientalo- ja rivitalotontteja. Lisäksi tarjolla on järvenrantatontteja vapaa-ajan asumiseen. Yhtiö neuvottelee myös mahdollisista lisämaan tarpeista rajanaapuriensa kanssa.

Tutustu vapaaseen tonttitarjontaan suunnitellessasi omakotirakentamista tai vapaa-ajan asuntoa. Ahlström Capitalin kiinteistöasiantuntijat neuvovat mielellään kaikissa myytäviin maa-alueisiin koskevissa kysymyksissä.

 

Pientalotontit

Kiinteistösalkku sisältää monipuolisesti peltoon ja metsään rajoittuvia pientalo- ja rivitalotontteja. Valittavana on rauhallisia maa-alueita kävelymatkan päässä kalavesistä tai kaupunkitontteja lähellä ydinkeskustojen palveluita.

 • Hiittenkarintien varressa on myytävänä 3 kpl pientalotontteja kooltaan 1135-1280 m2.
  • Vierekkäisistä tonteista yhteensä n. 3500 m2 voidaan neuvotella yhteistarjous.

 

 • Mäntylän alue sijaitsee Noormarkun keskustan eteläosassa, Poriin johtavan Ruosniementien vieressä. Maasto on korkeuseroiltaan vaihtelevaa ja puustoista. Noormarkun keskustaan on matkaa vain puolitoista kilometriä.
 • Myytävänä olevien tonttien koot ovat 1 650 - 1 709 m2.
 • Metsämaa on kaupunginosa Porinlahden etelärannalla Porissa 10 km keskustasta luoteeseen. Alue on viihtyisä ja puustoinen omakotialue lähellä merta.
 • Etäisyydet: Porin keskustaan 10 km, Yyterin hiekkarannalle 8 km, Pihlavanlahdelle alle 1 km ja Pihlavan liikekeskukseen  alle 2 km, josta löytyy hyvät palvelut.
 • Alueen lähettyvillä on venelaitureita ja suositut kalavedet.
 • Myytävänä olevat tontit ovat kooltaan 1 207 - 2 393 m2.
 • Ruotsinpyhtää sijaitsee 17 kilometrin päässä Loviisasta. Tontit sijaitsevat sekä Norrahakan että Peräkylän alueella.. Myynnissä on sekä omakoti- että rivitalotontteja, joiden rakennusoikeus on 250 k-m2
 • Kosulanniemi sijaitsee Varkauden kaupunginosassa Kommilassa. Kosulanniemessä Kissakoskenkadulla ja Kosulankadulla on myytävänä kaavanmukaisia AP-, AK- ja AO-tontteja.Myytävänä olevat tontit ovat kooltaan 2 800 - 5 800 m2. Tontit sijaitsevat rauhallisella alueella ja kaupungin keskustaan on matkaa vain 2 km.
 • Luttila sijaitsee 6. kaupunginosassa noin 6 kilometrin päässä Varkauden keskustasta. Myytävät tontit sijaitsevat Lukkarinkadulla ja Voimatiellä. Lukkarinkadulla sijaitsevan AP-tontin rakennusoikeus on e = 0,20. Tontti voidaan myydä myös kolmena erillisenä AO-tonttina. Voimatiellä sijaitsevan AR-tontin rakennusoikeus on e=0,37. Tontti voidaan myydä myös kolmena erillisenä AO-tonttina. Myytävien tonttien koot ovat 6 500 - 7 500 m2.
 • Pitkälänniemen alueella sijaitsevat Pitkälänniemen kanava ja Varkausmäen erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Varkauden keskustaan on matkaa n. 2 km. Myytävänä olevat tontit ovat kooltaan 1 179 - 1236 m2.

Vapaa-ajan tontit

Kiinteistösalkkuun on koottu suomalaisen kansallismaiseman parhaimmistoa. Vapaa-ajan unelmatontteja on tarjolla muiden muassa Kainuun vaarojen, Pohjois-Savon rantojen ja Satakunnan lakeuksien ääreltä.

Lisämaat

Ota yhteyttä Ahlström Capitalin kiinteistöasiantuntijaan, mikäli omistamasi tontti tai maa-alue rajoittuu yhtiön omistamaan kiinteistöön ja olet kiinnostunut lisämaan hankinnasta. Lisämaa-alueiden rajaus ja hinnoittelu sovitaan aina tapauskohtaisesti. Hinnoitteluun vaikuttavat maa-alueen erityisominaisuuksien ja pinta-alan lisäksi puuston määrä ja laatu sekä mahdollisen rantaviivan pituus.

Yhteyshenkilöt

Timo Valli

Specialist, Real Estate
+358 (0)50 518 3618
firstname.lastname@a-ahlstrom.fi