HR

Ahlström Capital Oy, A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Ahlström Konsernipalvelut Oy ilmoittavat avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella alinna olevan linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi. Säilytämme vastaanottamiamme hakemuksia 24kk.

Ahlström Konsernipalvelut hakee Noormarkkuun vahvan kokemuksen omaavaa controlleria. Lue lisää täällä.

 

14.1.2019: Tule meille kesätöihin - paikat nyt haussa

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä kesätyöntekijöitä Noormarkkuun talous-, huolto-, puisto-, metsä- ja palveluliiketoiminnan tiimeihin eri pituisiin työsuhteisiin ajalla 1.5. - 30.9.2019.

Jos työskentely arvostetussa ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa miljöössä mukavien työkavereiden seurassa kiinnostaa juuri sinua, niin lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään pe 15.2. alla olevan linkin kautta.

>> Hae kesätyötä tästä linkistä

 

Jätä avoin hakemuksesi tästä:

Lähetä avoin hakemus >>

Lisätietoja rekrytoinneista ja viestinnästä koskien A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä HR Manager Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@a-ahlstrom.fi, puh. +358 400 945518)

Ahlström Capital Oy:ssä ei ole tällä hetkellä käynnissä rekrytointeja. Lisätietoa rekrytoinneista koskien Ahlström Capital Oy:tä CFO Pasi Kootalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 10 888 4176)