HR

Ahlström Capital Oy, A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Ahlström Konsernipalvelut Oy ilmoittavat avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella alinna olevan linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi. Säilytämme vastaanottamiamme hakemuksia 24kk.

 

3.3.2021: Olemme jatkaneet kesätyöhakuamme Palveluliiketoimintaan - haku auki 31.3.2021 saakka

Tule työkaveriksemme ainutlaatuiseen Noormarkun ruukkiin - kesätyöhakumme Palveluliiketoimintaan on edelleen auki. Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita Palveluliiketoimintaamme ajalle touko-syyskuu. Etsimme kesäsesongin ajaksi iloista tiimipelaajaa, jolla on jo hieman kokemusta ravintola-alalta ja/tai keittiötyöstä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä erilaisissa yhdistelmärooleissa. Alaa opiskeleville harjoittelijoille tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden tutustua ja saada työkokemusta Palveluliiketoimintamme eri osa-alueista (keittiötyö, salityö, hotellin vastaanotto, erilaiset taustatyöt) rautaisten ammattilaistemme ohjauksessa.

Lue lisää avoinna olevista kesätyöpaikoistamme ja jätä hakemuksesi viimeistään ke 31.3.2021 ao. linkin kautta.

Hae kesätyöpaikkaa tästä >>

Kesätyöhaku Huoltoon, Puistoon ja Metsäliiketoimintaan on päättynyt 28.2.2021.

 

22.2.2021: Haemme harjoittelijaa Ahlström Capital Oy:n sijoitustiimiin

Haemme kevääksi harjoittelijaa AC:n sijoitustiimiin Helsinkiin. Lue lisää ja jätä hakemuksesi ao. linkin kautta viimeistään la 6.3.

Hae harjoittelupaikkaa tästä >>

 

 

 

 

Jätä avoin hakemuksesi tästä:

Lähetä avoin hakemus >>

Lisätietoja rekrytoinneista koskien Ahlström Capital Oy:tä, A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä Head of HR Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 400 945518)

Lisätietoja viestinnästä koskien A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä Head of HR Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 400 945518)