HR

Ahlström Capital Oy, A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Ahlström Konsernipalvelut Oy ilmoittavat avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella alinna olevan linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi. Säilytämme vastaanottamiamme hakemuksia 24kk.

 

6.7.2020: Haemme Controlleria Ahlström Capitalin Finance-tiimiin Noormarkkuun

Haemme Ahlström Konsernipalveluihin Ahlström Capitalin Finance-tiimiin Noormarkkuun vahvan kokemuksen omaavaa Controlleria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Nyt haettavan Controllerin vastuualueeseen kuuluvat konsernin kiinteistö-, metsä- ja palveluliiketoimintojen controller-tehtävät. Controller toimii liiketoimintavetäjien työparina ja osallistuu myös kunkin liiketoiminnan johtoryhmätyöskentelyyn. Tehtäviin sisältyy budjetointia, ennustamista, raportointia ja talousprosessien ja järjestelmien kehittämistä. Controller osallistuu myös Ahlström Capitalin konserniraportointiin.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa: https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=4146504

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, p. 040-523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi.

Hakumme on auki 3. - 26.7.2020.

 

 

Jätä avoin hakemuksesi tästä:

Lähetä avoin hakemus >>

Lisätietoja rekrytoinneista koskien Ahlström Capital Oy:tä, A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä Head of HR Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 400 945518)

Lisätietoja viestinnästä koskien  A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä Head of HR Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 400 945518)