Tietosuoja

1. Soveltaminen

Tämä on Ahlström Capital Oy:n tietosuojaa koskeva ilmoitus. Ahlström Capital Oy käsittelee henkilötietoja tämän ilmoituksen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Käyttämällä sivustoa ja antaessasi meille henkilötietosi hyväksyt ilmoituksen mukaiset menettelytavat ja ehdot.

2. Rekisterinpitäjä

Ahlström Capital Oy
PL 169
00131 Helsinki
Suomi

3. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Lähtökohtaisesti emme kerää henkilötietoja käydessäsi sivustolla, lukuun ottamatta silloin kun niitä tietoisesti meille luovutat. Käsittelemme mahdollisimman vähän henkilötietoja ja vain siltä osin kuin se on tarpeellista. Mikäli luovutat meille henkilötietojasi, käytämme niitä ainoastaan mainittuun tarkoitukseen. Näitä kohteita ovat esimerkiksi viestintä osakkeenomistajille ja yhteistyökumppaneille sekä rekrytointi.

4. Rekrytointi

Ahlstöm Capital Oy:n,  A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:n rekrytointi tapahtuu nettisivujemme kautta sähköisesti. Lähettämällä työhakemuksen sivustomme kautta hyväksyt samalla henkilötietojesi käsittelyn rekrytoinnissa.

Yhtiön rekrytointia koskeva tietosuojaseloste

5. Evästeet

Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoa siitä, miten verkkosivustolla vierailevat käyttävät sivustoa. Käytämme tietoa sivuston kehittämiseen.
Sivuillamme voi olla myös muita kolmansien osapuolten komponentteja esimerkiksi yhteisöpalveluihin liittyen (Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn). Näiden komponenttien avulla näytämme sivustoillamme yhteisöpalveluissa olevaa materiaalia. Yhteisöpalvelut saattavat vastaanottaa vierailusi aikana tietoja vierailustasi verkkosivustollamme.

Voit hallita verkkosivuston evästeitä selaimen asetuksia muuttamalla (estä evästeiden käyttö, salli evästeet vain pyynnöstä tai poistamalla evästeet aina selainistunnon sulkemisen yhteydessä). Huomioi, että joidenkin palveluiden käyttö voi tällöin estyä, sillä jotkin verkkosivuston osiot toimivat oikein vain, kun evästeet ovat käytössä.

Voit halutessasi poistaa selaimesi evästeet esimerkiksi seuraavien ohjeiden avulla:
Microsoft Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/fi-fi/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/fi/kb/evasteiden-paalle-ja-poiskytkeminen
Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi

Verkkosivuston käytön analysointi
Www.ahlstromcapital.com -verkkosivusto käyttää Fonecta Oy:n Snoobi Analytics -nimistä verkkoanalyysipalvelua. Palvelu käyttää evästeitä analysoidakseen, miten sivustolla vierailevat käyttävät sivustoa.
Tietojen keräämisen yhteydessä kävijälle annetaan yksilöllinen ID-numero, joka tallennetaan käyttäjän evästeisiin. Evästeen avulla peräkkäiset sivulla vierailut voidaan yhdistää saman kävijän selaimeen. Snoobilla kerättyä tietoa ja ID-numeroa ei voida yhdistää luonnolliseen henkilöön.

6. Tietojen jako

Voimme käyttää kolmansia osapuolia, kuten palveluntarjoajia, keräämään, tallentamaan ja käsittelemään henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat voivat käsitellä henkilötietojasi ainoastaan siltä osin kuin se on tarpeen pyytämämme palvelun suorittamiseksi.
Henkilötietojen suojaamiseksi edellytämme, että kaikki palveluntarjoajamme pitävät niille toimittamamme henkilötiedot salassa ja riittävän turvassa. Niiden on myös noudatettava tietojenkäsittelysopimuksia ja sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.
Lisäksi Ahlström Capital Oy voi luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi Ahlström Capital -konsernin sisällä. Pääsääntöisesti tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai sen ulkopuolelle, ellei toisin nimenomaisesti ilmoiteta.

7. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietoihin liittyvien oikeuksiemme ja velvollisuuksiemme täyttämiseksi. Heti kun henkilötietoja ei enää tarvita, poistamme tai anonymisoimme ne.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröitynä sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihin ja pyytää tietojen oikaisemista, poistamista ja rajoittamista.

9. Lisätietoja

Mikäli rekisteröity haluaa lisätietoja hänen henkilötietojensa käsittelystä, hän voi olla yhteydessä edellä mainittuun rekisterinpitäjään.